Κωστέας
ΝΕΡΟ  ΑΝΔΑΝΙΑ
First Aid

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 (02/10/2018 14:02)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

          Η ΕΠΣ Μεσσηνίας, εν όψει της ενάρξεως της αγωνιστικής περιόδου των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 ως αποκλειστικός φορέας διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της, σύμφωνα με τα Καταστατικά και τις αποφάσεις της και της ΕΠΟ, καθώς και τον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων, αναφορικά με την εμπορική και ραδιοτηλεοπτική εκμετάλλευση των αγώνων, καθώς και κάθε άλλου συναφούς δικαιώματος ήχου, εικόνας και περιεχομένου αγώνων.

          Συμβάσεις παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων (βίντεο, φωτογραφίες, μετάδοση αγώνα) που δεν έχουν εγκριθεί από την Ένωση, δεν ισχύουν, απαγορεύεται δε η απευθείας ραδιοτηλεοπτική μετάδοση κάθε αγώνα όταν η σύμβαση παραχώρησης των δικαιωμάτων δεν έχει εγκριθεί από τη διοργανώτρια. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων σε γήπεδα αρμοδιότητας της Ένωσης, επιτρέπεται μόνον μετά από άδεια της διοργανώτριας.

         Για το λόγο αυτό, οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ καθώς και οι τεχνικοί  που επιθυμούν να βρίσκονται στα γήπεδα για την ραδιοτηλεοπτική κάλυψη των αγώνων αυτών, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία της ΕΠΣ, ώστε να λάβουν τη σχετική άδεια- βεβαίωση για να μπορούν να εισέλθουν στα γήπεδα και να καλύπτουν ραδιοτηλεοπτικά τους αγώνες.

        Οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν τη σχετική ¶δεια-Βεβαίωση που τους έχει παραχωρηθεί από την Ένωσή στον Διαιτητή ή Παρατηρητή αγώνα πριν την έναρξή του.